Korjaamme kaikki automerkit kaikille vakuutusyhtiöille.

 

Mikäli autosi on liikennekelvoton, voidaan korjaus aloittaa luvallasi heti.

Seisovat autot menevät aina jonon ohitse!

Kolarikorjaus voidaan aloittaa normaalisti kun vakuutusyhtiö on hyväksynyt suunnitellun korjaustavan ja tarvittavat varaosat ovat saapuneet.

Korjauksen edistyessä voi tulla tarpeita lisäosista, joita ei ole vauriotarkastuksessa voitu huomata; lunnollisesti osat vaihdetaan tai korjataan, jos ne liittyvät vahinkoon.

Korjauksen valmistuttua pesemme autosi ennen luovutusta.

Korjausaika riippuu vahinkojen suuruudesta ja varaosien saannista, joten korjaukselle ei voi antaa etukäteen tarkkaa ohjeaikaa. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että korjaus kestää vähintää 3 työpäivää kun osia irroitellaan, maalataan ja asennetaan.

Olemme Suomen Kolarikorjaamoiden liiton jäsen ja käytämme hinnoittelussa ja korjauksessa vakuutusyhtiöiden kanssa sovittua Cabas-laskentaohjelmaa. Korjauksessa noudatamme hyvää korjaustapaa, käytämme vain alkuperäisiä uusia osia jollei toisin ole sovittu.

Kolarin yhteydessä vahingoittuneet lasit ja renkaat korjataan yhteistyökumppaneidemme toimesta luonnollisesti samalla kun kolari korjataan. Käytämme vain alan ammattilaisia näissä töissä.

Korjaamme autosi niin kuin toivomme oman automme korjattavan!

Ennen ja jälkeen