Vi reparerar all bilmärken för alla försäkringsbolag.

 

Ifall din bil inte är trafiksäker, kan vi påbörja reparationen direkt med ditt lov.

Stående bilar går alltid före i kön.

Krockskadereparationen kan påbörjas normalt då försäkringsbolaget har godkänt den planerade repareringsmetoden och nödvändiga reservdelar har anlänt.

Alltefter som reparationen framskrider kan det framkomma behov för tilläggsdelar, som man inte har kunnat lägga märke till vid skadegranskningen; om dessa tillhör krockskadan byts de naturligtvis ut eller repareras..

Vi kan inte ge en exakt uppskattning för reparationstiden, eftersom den beror främst på skadornas storlek och reservdelarnas åtkomst. Tumregeln är dock att reparationen tar minst 3 arbetsdagar då delar skruvas loss, målas och installeras.

Vi är medlem i Suomen Kolarikorjaamot -facket. I prissättningen och reparationen använder vi oss av Cabas-kalkyleringsprogrammet, som är överenskommet med försäkringsbolagen. Vid reparationen följer vi god reparationspraxis, vi använder endast orginaldelar ifall annat inte har överenskommits.

Samtidigt som krockskadan repareras, reparerar våra samarbetspartner naturligtvis också vindrutan och annat glas, samt däcken, som blivit skadade i kollisionen. Vi använder oss endast av yrkesprofessionella i sådana här arbeten.

Vi reparerar din bil så som vi vill att vår bil skall repareras.

Före och efter